Band: Death By Unge Bunga

Singel: Soldier

Vurdert: Singelen «Soldier» av norske Death By Unga Bunga ble sluppet i februar og bygger opp spenningen for bandets femte studioalbum, som kommer den 6. april. «Soldier» er punka og fengende, med Death By Unga Bungas low-fi signatur, masse trøkk og lekne tekster. Låta bygger seg opp til en tøff gitarsolo, som drar låtas spenningskurve høyt opp, før det blir bråstopp. Bandet beholder absolutt sin, energiske, sjarmerende og retro stil. Det er altså mye all right her. Selv synes jeg at «Soldier» låter bra, men kanskje litt streit, og at Death By Unga Bungas tidligere verker generelt låter enda tøffere. Det blir spennende å høre hva helheten låter som den 6. april!

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.