- Det var ikke noe spørsmål om vi skulle hente de tilbake da muligheten dukket opp. Det var rett og slett en selvfølge, og akkurat nå gleder vi oss veldig, sier Espen Solheim Røhne fra bookingselskapet Venues. 

Brit Floyd har gjort stor suksess med sine tolkinger av Pink Floyds katalog, og i høst gjestet de Hamar for aller første gang med forestillingen "Space and Time Continuum World Tour 2016".  

- De var veldig fornøyd etter forrige Hamar-besøk. Både band og crew opplevde logistikken, lokalene og ikke minst interessen som veldig bra, sier Røhne. 

Enda større show

Nå kommer de tilbake med et nytt show. "Immersion World Tour 2017" er bandets mest påkostede og ambisiøse show noensinne.

- Vi fikk oppleve en fantastisk konsert i høst, men vi har fått beskjed om at akkurat det showet er et tilbakelagt kapittel. Nå blir det et helt ny show med en helt ny produksjonslinje, sier Røhne. Arrangøren forteller at det er en enorm interesse for Pink Floyd i Hamar-området. 

- Pink Floyd er åpenbart et populært band på Hedmarken. Interessen var helt enorm forrige gang Brit Floyd skulle til Hamar, og etter konserten fikk jeg mange tilbakemeldinger om at folk ønsker bandet tilbake. 

- Det finnes hundrevis av cover-band, men dette er det desidert beste. Hvis folk er ute etter en Pink Floyd-opplevelse kommer man ikke nærmere originalen enn dette, mener Røhne. Han forteller samtidig at Hamar er en av fem norske byer som får besøk av Brit Floyd i løpet av høsten 2017. 

Billettene legges ut for salg fredag. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.