Band: Foo Fighters

Album: Concrete and Gold

Vurdert: Etter en uvanlig lang pause ifra rampelyset er Foo Fighters tilbake med nytt materiale. De folkekjære rockerne leverer gode låter på skiva «Concrete and Gold». Åpningssporet «T-Shirt» er en rolig og melankolsk vise, før det tar av på «Run». Videre får vi et lettere psykedelisk preg i «Make it Right», før det blir rolig igjen. Slik fortsetter syklusen utover i skiva. Det meldes ifra bandet selv at denne skiva nok er det mest psykedeliske de har gjort, og det stemmer godt. «Concrete and Gold» er ei veldig god skive som forhåpentligvis vil markere seg blant rockefans over hele verden.

Omtalt av: Henrik Langgård

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.