Gubberock

Hamarbandet Porterville har virkelig noe på gang. Bandets andrealbum lanseres i nær framtid, og i mellomtiden er de aktuelle med singelen «This Song Could Carry Your Name». Bandet består av Halvor Berg, Nikolai Grasaasen, Vidar Tyriberget og Tommy Kristiansen, og det er mye som tyder på at bandet sliter på damefronten. Her er hele stemningen sterkt preget av kjærlighetssorg, og Bergs inderlige vokal kles inn i et stilfult og melankolsk lydbilde preget av lette stålstrenger og seige rytmer. Komposisjonen bygges opp med et fint og håpefullt vers, før de bryter ut i bunnløs sorg under refrenget med tittelens dystre konklusjon.

Omtalt av: Kristian Einang.

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.