Band: Rancid

Album: Trouble Maker

Vurdert: Rancid vært med i pønkrockmiljøet i lang tid. Pønkrock er gjerne litt røft i kantene, men på «Trouble Maker» er det litt for polert. Låtene er gode, spesielt tittelsporet. De første to låtene på skiva er harde, før det hele blir litt merkelig. Det virker nesten som om det er irsk folkepønk på et tidspunkt. Med innslag av orgel og melodika på henholdsvis «Where i’m Going» og «Buddy» blir det i alle fall ikke kjedelig. Det mangler litt krutt på hele skiva. Det er ikke like aggressivt som man gjerne vil at pønkrock skal være. Sett bort ifra dette så er dette ei god plate. Rancid skuffer ikke på låtskrivinga, men produksjonen er litt for polert.

Omtalt av: Henrik Langgård


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.