Kamilla Maria Iversen, alias Kamilla November, har sunget så lenge hun kan huske. Hun er selverklært perfeksjonist, og inspirasjonen, den henter hun fra oven.

– Med min deltakelse i Uhørt håper jeg på å kunne få mulighet til å spille flere konserter. Jeg elsker å opptre, sier Kamilla Iversen.

STEM PÅ KAMILLA NOVEMBERS VIDEO «Red hair» HER!

Perfeksjonist

Syngingen begynte tidlig, men det først da Iversen begynte på videregående at hun for alvor begynte å sette melodier og ord ned på papiret.

– I begynnelsen var den kreative prosessen rimelig tidkrevende, og det tok ganske lang tid for meg å faktisk komme opp med noe jeg kunne stå helt innenfor.

– I dag har jeg allikevel en viss anelse om hvor jeg vil med musikken, sier hun. Artisten forteller at perfeksjonisten i henne gjør at hun egentlig aldri blir ferdig helt med sine egne låter.

– Jeg pirker og fikser på sangene mine i evigheter, men det tror jeg er en god ting, forteller Iversen.

Artistens bidrag til Uhørt er ikke noe unntak. Iversen forteller nemlig at «Red hair» var en av de første låtene hun skrev.

– Den handler om en periode i livet mitt da jeg gikk gjennom depresjon. Det er egentlig et stort rom om hjelp, og teksten kan virke tung. Men for meg er den en historie å se tilbake på. En historie som endte godt, forteller Iversen. Hun håper at teksten kan være til hjelp for andre som har slitt med lignende problemer.

– Jeg håper å treffe lytterne på dypet, at det kan bli en opplevelse og ikke bare bakgrunnsstøy, sier Iversen.

USA

I disse dager er artisten på et slags spirituelt eventyr som student i Lakeside, Montana.

– Jeg er i USA for å studere bibelen og få en nærere relasjon til Gud, for å bygge et grunnlag for min tro og en trygghet for resten av livet. Hun forteller videre at hennes kristne tro er av svært stor betydning for musikken.

– Jeg ønsker å dra mennesker inn på et dypere plan enn bare å lytte, de må også føle musikken. Inspirasjonen har jeg fra mange forskjellige steder, men det er først og fremst fra mitt eget liv. Men aller viktigst så henter jeg inspirasjon fra min tro på Gud, som er midtpunktet av alle mine livshendelser.

FAKTA

Navn på låt: «Red hair»

Medlemmer/artist: Kamilla Marie Iversen

Sjanger: Pop med elementer av jazz, rock og klassisk

Stedstilhørighet: Hamar

Øvingsrom: Hvilket som helst rom som inneholder et piano

Oppstart: Begynte å skrive låter i 15-årsalderen

Erfaring: Opptrådt mye i kirken og spilt i ulike sammenhenger som musikkstudent, 

Inspirasjon/forbilder: Erik Satie, Susanne Sundfør, Gungor

Les også
Les også
KULTUR UHØRT: Musikkstudentene i Not Dark Yet så tidlig at det var et potensial i bandet
Les også
Les også
KULTUR UHØRT: Med en blanding av tunge, tekniske og progressive metal-låter vil Adsecula å ta publikum med storm.
Les også
KULTUR UHØRT: Aras Hajo kom til Norge fra Syri. Med seg hadde han interesse for musik.
Les også
KULTUR UHØRT: Når Aether er i godt humør kan de pumpe ut flere nye låter i uka.
Les også
KULTUR UHØRT: Det er ikke lett å få til ukentlig øving når trommisen i Deceive Me har bosatt seg i Trøndelag..
Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.