Edition Records

En jazzplate av ypperste klasse, selv om tittelen kan være noe misvisende. Noen vandrende, melodiøse spor kan det danses til, mens plata for øvrig skildrer et sakte landskap, særdeles egnet til dagen derpå.

Perkusjonist Per Oddvar Johansen har i samarbeid med pianist Helge Lien og saksofonist Torben Snekkestad tilført moderne jazz variasjon og originalitet. De tre vet å utnytte sine instrumenter, og resultatet har blitt en sindig, meditativ plate med mange musikalske detaljer.

LES ALLE HAs MUSIKKANMELDELSER HER

Lyrisk saksofon er å finne i «Song M», «Forest Flower» og «Flying» er lydspor med malende toner, mens «Uluru» har de mest drivende rytmene, og flyter elegant ut rett i naturen.

Omtalt av: Paula Bjertnes

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.