• Oslo Ess: Knut Oscar Nymo (t.v) og Åsmund Lande (t.h).
    FOTO: Trygve Norum-Lunås

Ekte norsk rock fylte lokalene til Festiviteten torsdag kveld. På scenen sto rockebandet Oslo Ess, som med toner og tekster som kan vekke minner om en viss tidligere norsk punk-/rockelegende (les: Jokke), fenget et ungt voksent publikum.

Bandet har gjort seg godt bemerket på den norske musikkscenen siden de slapp debutalbumet Uleste bøker og utgåtte sko i 2011, og er nå aktuelle med albumet Frie Radikaler, utgitt i år.

LES OGSÅ: – Plass til enda et sted

Turneen som torsdag nådde Hamar er, i motsetning til det meste av deres innspilte (og framførte) musikk, helt akustisk. Fraværet av el-gitarer og forsterkere i overdrive la imidlertid ingen demper på stemningen. Bandet rocket scenen på Festiviteten - og ble jublet fram av publikum.

LES OGSÅ: Se bilder fra nye Festiviteten og åpningsfesten

Festiviteten, som ble nyåpnet tidligere i år, har raskt blitt et populært utested og konsertlokale på Hamar, noe som ble bekreftet på nytt denne kvelden, da det var bortimot fullt hus.

LES OGSÅ: En ny epoke starter for Festiviteten

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.