Sony

Popidolene og sjarmørene i One Direction har gått fra fem medlemmer til fire, etter at Zayn Malik sa takk for seg tidligere i år. Resten av gjengen turer på og «Made In The A.M.» er deres femte album på like mange år. Det ble nylig klart at det blir en pause og diverse soloprosjekter etter dette albumet, oddsen er vel ganske liten for en gjenforeningsturné om noen år. «Made In The A.M.» byr på polert, men god popmusikk. Selv om albumet ikke kan regnes som et musikalsk mesterverk, er det nok av popmusikk med substans her. Det er mange der ute som har tatt nyheten om bandets pause med stor sorg, men «Made In The A.M.» vil nok føles som en god trøst.

Omtalt av David Jønsson

terning 4

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.