Artist: Kristin Asbjørnsen

Album: «Traces of you»

Vurdert: Det er melodisk og poetisk, nært og fremmedartet. Kristin Asbjørnsen er tilbake med et nytt mangfoldig og vakkert sammensatt prosjekt. Utgangspunktet er et bestillingsverk fra Global Oslo Music i 2016. Men albumet «Traces of You» føyer seg også fint inn i den lavmælte dynamikken som er blitt et kjennetegn ved musikken hennes. I bunnen ligger Kristin Asbjørnsens besnærende stemme, med rom for både ømhet og kraft i seg. I samspill med gitarist Olav Torget og gambiske Suntou Susso på strengeinstrumentet kora – Gambias nasjonalinstrument, er det blitt et album som både åpner for luftige svev, fremmedartede stemninger og underliggende spenninger. Med den norskspråklige «Vil du være her bestandig» er det også et album som peker tydelig framover.

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.