Artist: Avantgardet

Album: På Östkusten intet nytt

Vurdert: Det kritikerroste bandet Avantgardet har kommet med ei ny plate. Svenske-rocken høres ut som noe dama mi ville likt, og etter å ha fått flere innføringer i Stefan Sundstrøm, Dungen og Thåstrøm, er det svenske språket og snill rock blitt en kjær blanding for meg også. Avantgardet spiller en snill og dynamisk indierock, og er i høy grad et kompetent band når det gjelder historiefortelling. Ta for eksempel låten «Fjårliens Vingeslag». Fantastisk altså. Du får høre selv, så skjønner du hva jeg mener. Tekstene inneholder mye dypt, mye tragisk og mye sårt. Skiva passer fint til kvelder når du titter tomt ut av et vindu, og filosoferer hardt. Over livet.

Omtalt av: David William Øynes

Terningkast 4

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.