Den første «Frem fra Glemselen»-platen kom like før jul 1974, og ble den første norske LP som solgte over 100.000 eksemplarer. Fra 1974 til 2002 leverte Skjærstad sammen med Rita Engebretsen og Helge Borglund hele 20 kapitler fra «Frem fra Glemselen», og med nesten to millioner solgte eksemplarer står «Frem fra Glemselen»-serien som Norges mest solgte plateserie.

NRK har dessuten laget to TV-programmer om serien, «Viser på vandring» som gikk våren 1978, og «Frem fra glemselen» som ble sendt første gang i 1986.

I 2008 kom «Frem fra glemselen kap. 21», og i år, ni år senere, fullføres altså serien med det 22. kapittelet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.