Island US / Universal Music

Få band får mer kjeft av «ekte» rockere enn canadiske Nickelback, men bandet har også en stor fanskare verden over. Soundet på Nickelbacks 8. studioalbum er stort sett som for 13 år siden; tung poprock med Chad Kroegers hese og kraftige stemme i toppen av lydbildet. Tekstmessig litt mindre sexfiksert enn tidligere, men det er ganske enkle budskap. «Dark Horse» fra 2008 var den siste storselgeren fra Nickelback, og «No Fixed Address» kan bli en ny kommersiell suksess. «Got Me Runnin' Round» og den tunge «Edge of a Revolution» er Nickelback på sitt beste. Men den som misliker bandet fra før, kommer til å hate denne plata også. Fansen kan glede seg over at Nickelback gir dem akkurat det de vil ha.

Omtalt av Svein Erik Løberg

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.