Han har tidligere langet ut mot korrupsjon og grådighet, og her fortsetter Neil Young sin politiske tirade. Denne gangen fokuserer han på et stadig økende samfunnsproblem: Spredingen av falske nyheter. Albumet er spilt inn i løpet av fire dager sammen med trommeslager Jim Keltner og bassist Paul Bushnell, og låtene er enkle i form og uttrykk.

Young rydder åpenbart god plass til sine egne tekster. Resultatet er ærlig og sjarmerende, men litt kjedelig.

Artisten tar opp et viktig tema, men ordene har ikke like mye sting som tidligere. «Peace Trail» og «Show Me» er solide bidrag, men store deler av albumet blir rett og slett litt tamt og uengasjerende.

Omtalt av: Kristian Einang


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.