Uhørt er en satsing for unge, ferske band og artister fra Hamar, Ringsaker, Stange og Løten, som med dette får en ganske så enestående mulighet til å presentere seg med en profesjonelt produsert video for et stort publikum.

Ni band og soloartister innen ulike sjangre meldte seg på da fristen gikk ut før sommerferien. Og alle som meldte seg på, er med i konkurransen, som er et samarbeid mellom Hamar Arbeiderblad og Hamar kulturhus.

SE ALLE VIDEOENE OG STEM HER!

Ni videoer

I løpet av sommeren har HAs produksjonssjef Trond Lillebo sammen med kulturhusets Kent Frydenlund på lyd og Kenneth Tangen på lys sørget for ni videoer, innspilt på klubbscenen i kulturhuset.

Det betyr også at de ni har fått flotte videoer å presentere seg med, samme hvordan det går i konkurransen.

Og for de tre som får mest stemmer, venter premier i form av å få spille som oppvarmingsband for Turboneger i Kirsten Flagstad-salen 20. november. I tillegg blir det én hovedvinner, som får spille konserten under Ungdoms-OL på Lillehammer i februar, pluss et stipend.

Og hvem det skal bli, er det opp til deg å bestemme. For nå er avstemningen åpen på www.h-a.no/uhørt, og det kan stemmes helt fram til 6. november, før vinnerne kan kåres.

Nybrottsarbeid

– Det er klart vi er veldig spent på responsen, sier Trond Lillebo og Hamar Arbeiderblads utviklingsredaktør Anne Ekornholmen (bildet).

– Dette er et nybrottsarbeid i norske lokalaviser, og har for oss vært et kjempespennende prosjekt.

– Det har vært en lang, morsom og krevende jobb, men også veldig lærerik, sier Trond Lillebo.

– For oss fungerer det som en kanal ut, men like viktig som en kanal inn, sier kulturhusets leder Terje Gloppen.

– Jeg håper utøverne har funnet ut at vi har et apparat å spille på, og at kulturhuset er en ressurs for dem. Samtidig betyr det noe for det kulturelle mangfoldet i regionen at unge folk fremdeles er opptatt av å spille i band.

HER ER DELTAKERNE: 

Klikk på navnet for å lese mer om artisten og se videoen!

Kamilla November - "Red Hair"

Adsecula - "Greed"

Decieve Me - "Talking in Tongues"

Aether - "Surrender"

Spit of Pestilence "Cannibal"

De Gloom - "Wistful Smile"

Not Dark Yet - "We'll Go No More A-Roving"

Helseskade - "Lobotomering"

Aras Hajo - "Tell Me Why"

Les også
KULTUR UHØRT: Kamilla November håper at Uhørt vil åpne nye dører til der hun trives aller best.
Les også
KULTUR UHØRT: Med en blanding av tunge, tekniske og progressive metal-låter vil Adsecula å ta publikum med storm.
Les også
KULTUR UHØRT: Det er ikke lett å få til ukentlig øving når trommisen i Deceive Me har bosatt seg i Trøndelag..
Les også
KULTUR UHØRT: Når Aether er i godt humør kan de pumpe ut flere nye låter i uka.
Les også
Les også
Les også
KULTUR UHØRT: Musikkstudentene i Not Dark Yet så tidlig at det var et potensial i bandet
Les også
Les også
KULTUR UHØRT: Aras Hajo kom til Norge fra Syri. Med seg hadde han interesse for musik.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.