Fredag 17. november gjester de amerikanske legendene i Manowar Scandic Scene som eneste stoppested i Norge under bandets «Final Battle World Tour» Dermed trekker Manowar-fans fra hele landet til Hamar for å ta del i det som mest sannsynlig blir en av bandets aller siste konserter. 1.450 solgte billetter tyder på stor etterspørsel. Billettsalget i arrangørbyen Hamar har derimot vært noe kjølig.

– Det er veldig spesielt. Under 100 av billettene som er solgt er kjøpt av folk bosatt i Hamar, sier Espen Solheim Røhne fra bookingselskapet Venues.

Ikke sett maken

Arrangøren, som også driver plateselskapet Indie Recordings, forteller at han ikke har sett maken.

– Jeg synes det er veldig artig at vi lager store arrangementer i Hamar som tiltrekker folk fra hele landet. Det beriker byen at så mange folk kommer tilreisende.

– Samtidig synes jeg det er litt spesielt at ikke flere Hamar-folk dukker opp, sier Røhne. Han regner med at det er konsertens eksklusivitet som forklarer tallene.

– Manowar har mange trofaste fans som dukker opp på alt som skjer, og konserten i Hamar er den eneste de spiller i Norge. Vi hadde nok ikke sett lignende tall hvis de hadde spilt flere konserter i Norge, sier arrangøren.

Snart utsolgt

Mange reagerte på billettprisen på 1.335 kroner da konserten først ble annonsert, og Røhne tror at nettopp prisene har bidratt til at noen velger sofaen i stedet for metal.

– Billettene er dyre, det er det ingen tvil om, men folk kjøper billett fordi de vet at Manowar kommer med et eksklusivt show av høy kvalitet. Jeg vil tro at det er den innerste kjernen av blodfans som møter opp, sier Røhne, som føler seg sikker på at konsertens resterende 50 billetter blir solgt i løpet av kort tid.

– Vi regner med at billettene er solgt i løpet av juli, og hamarsingene har sjansen til å skaffe seg en av de siste billettene nå. Det hadde vært fint om noen av inntrykkene fra konserten blir igjen her i Hamar, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.