Artist: Silje Sol

Tittel: Ni liv

Vurdert: Silja Sol er ute med sitt tredje album. Pop og lett absurdisme er blandet ut og formet til åtte låter, som er tildelt tittelen «Ni Liv». Fra første sang tar Silja lyttere med inn i en verden av energisk pop og kunstrock, som man så absolutt kan danse til om man ønsker. Låtene har en naivitet og en sårhet som gir Bendik sterk konkurranse. Sangene flyter mellom moro og alvor, og skaper et bredt spekter. Tittellåta er en av de mest spennende poplåtene de siste årene og selv om tekstene tidvis er noe enkle, redder hun seg inn med underholdene melodier og dansbare rytmer. Det er morsomt, enkelt og sårt. Og det blir bare bedre og bedre for hver gang man trykker play.

Aurora Overland

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.