Arist: Justin Timberlake

Singel: «Filthy»

Vurdert: Det er vanskelig å forstå hvem Justin Timberlake forsøker å appellere til med singelen «Filthy». Det er nesten som om låta er blitt klippet sammen av flere låter som ikke har noe med hverandre å gjøre. Det begynner som storslagen stadionrock som brått rives over i nedtonet dubstep. Videre legges det på funky bass og gitar som følger et formløst vers, som igjen leder inn i et naivistisk, flatt refreng. Det er ikke noe galt med noen av elementene, men de er såpass lite elegant sydd sammen at helheten blir svakere enn delene, og ingen av delene sterke nok til å bære en låt. Når låta slutter, to minutter senere enn den burde, gir det en følelse av at den ikke har begynt ennå.

Omtalt av: Eivind Strømstad

Terningkast: 2

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.