Her har vi første smakebit fra det kommende albumet til Hamar-bandet MEER, tidligere kjent som Ted Glen Extended, og med singelen «Night by Day» er det mye som tyder på at vi har mye godt i vente fra de lokale favorittene. Navnet har de altså ny byttet bort, men leken, progressiviteten og kvaliteten holder de fremdeles ved like. sangen åpner pent og rolig, men det tar ikke lang tid før poporkester fyrer med alle sylindre. Komposisjonen har en original, progressiv og fengende formkurve, og sluttresultatet trygler om flere gjennomlyttinger. Selve orkesteret er stort nok til å fylle en stor scene, men selv om komposisjonen er omfattende oppleves ikke lydbildet som stappmett på noe som helst vis. Samtlige medlemmer er med på å påvirke bandets omfattende og melodiøse uttrykk, og resultatet er fengende vakkert. Her er det dessuten tydelig at samtlige spor har fått god oppfølging i post-produksjonen. Dette var en veldig lovende forsmak til det kommende albumet. Jeg vil i alle fall høre MEER.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.