Eventyret startet i høst da Autokarmas gitarist og vokalist, Geir Fredriksen Aasen, kontaktet Meek med bandets musikk. UFC-krigeren digget det han hørte og bestemte seg raskt for at han ville bruke Autokarmas "Fare, Fare Krigsmann" som såkalt walk-in-låt under sin egen UFC-debut i Toronto. Til opplysning er UFC (Ultimate Fighting Championship) selve flaggskipet innen MMA (mixed martial arts).

- Etter kampen i Canada fikk vi mer kontakt, og i vinter ble jeg invitert til Oslo for å jamme litt. Da fant jeg ut at Emil har studert musikk på musikklinja og at er en dyktig gitarist. Han savnet å spille i band, og jeg spurte om han ville bli med på en øving. Der ble det full klaff, smiler Aasen.

Lander i BRUMUNDDAL

De har allerede spilt for et fullsatt John Dee samt spilt på direktesendt fjernsyn i studioet til God Morgen Norge.

- Det var veldig moro å spille for seerne til God Morgen Norge. Vi sto opp midt på natta og var på plass i studioet på Karl Johan klokka fem på morgenen, sier Aasen. Bandet går på scenen på Tømmerstock Kulturcafe lørdag kveld, og til nysgjerrige publikummere kan Aasen fortelle at Meek tilfører bandet både musikalsk kvalitet og galskap på scenen.

- Det finnes ikke mye som er kulere enn tre gitarister, og på John Dee reiv han av seg t-skjorta under andre låt, smiler Aasen. Nå gleder Autokarma, som også består av Oscar André Lie Foss, Per-Kristian Skogli og Atle Ringdalen Andersen, til å spille under heglas Tømmerstock-festival.

- Vi har stått på noe sinnssykt de siste ukene, og nå skal vi lande med stil i Brumunddal. Det blir forhåpentligvis like fett som det var i Oslo. Scenen er litt mindre, men det betyr bare at det blir enda mer intimt, sier han. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.