Propeller Recordings

Marte Wulff feirer 10-årsjubileum som artist ved å utforske og rendyrke sin egne form for visepop. Etter å ha utprøvd ganske så ulike uttrykk, framstår hun nå med en ganske forløst form. Det kan også virke som om hun har fullført noen runder, og er tilbake til noe av en kjerne i uttrykket sitt. Fjerdealbumet «Utlengsel», med fullt symfoniorkester, synes å ha fungert som et vidtfavnende prosjekt som hun nå har skrellet atskillig av. Det betyr blant annet at det særegne ved uttrykket hennes er tydeligere fokusert, det er blitt renere, mer nakent og framstår kanskje også enda mer personlig. Og albumet er blitt enda bedre.

Omtalt av Geir Vestad

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.