Blue Mood Records

Marcus Løvdal Band introduserte seg for alvor da de i 2013 vant bluescupen på Notodden Bluesfestival. Siden den tid har kvartetten fra Kristiansand satset tungt på å etablere seg som et solid liveband, men nå har de også funnet vegen til studioet. Den selvtitulerte plata «Marcus Løvdal Band» er gruppens fullengder-debut, og de treffer godt på første forsøk. Bluesen sitter i ryggmargen på disse karene, men her finner man også elementer av soul, jazz, pop og rock. Bjørn Blix vokal fungerer veldig bra over Løvdals myke klimpring, og med elementer av orgel, Lasse Nordbys vandrende bass og Jonatan Eikrums rustikke slagverk oppnår bandet også et herlig vintagepreg.

Omtalt av Kristian EinangTerningkast: 4

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.