Med sjarm og fløyelsmyke stemmer har tvillingene fra Trofors satt en hel generasjon på hodet. I disse dager er de i ferd med å få fotfeste i av Norden, og med «Together» har de åpenbart ambisjoner om å ta over resten av verden. De har tidligere brukt den særegne Trofors-dialekten til stor suksess. Nå synger de på engelsk, og den umiddelbare opplevelsen er at de har mistet noe i akkurat den overgangen. Tvillingenes evner og talent er der fremdeles, men man kan spore at deler av særpreget har falt bort i oversettelsen. De frir fremdeles til massene med flørtende tekster, men «Together» oppleves rett og slett som litt glattere og mer pregløst enn den forgjengeren.

Omtalt av: Kristian Einang


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.