Artist: Eau de Vill

Album: En får ta det en kan få

Vurdert: Ei klassisk Sandbeck-plate skikkelig i Sandbecks ånd – det er Eau de Vills utgivelse til jubileet et godt eksempel på. Sangene på «En får ta det en kan få» hører for en stor del til det veletablerte Sandbeck-repertoaret, men arrangementene til Anders Lillebo er nye og friske. Det er tradisjonsrik Sandbeck over denne utgivelsen, og en kunne kanskje ha ønsket seg noen flere sanger i tillegg til klassikerne. Men som helhet er dette en sympatisk utgivelse som viser noe av både bredden og styrken i Sandbecks viseverden, Ikke minst til et jubileum er dette en flott og velegnet utgivelse.

Omtalt av: Geir Vestad

terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.