Band: The Bogs

Singel: Still Riding

Vurdert: The Bogs er et rockeband fra Hamar, og i påsken slapp de singelen «Still Riding». Singelen består av de tre låtene «Honey Honey», «Still Riding» og «Baby Doll». «Honey Honey» er ei rolig låt med mange morsomme innslag i koring, og melodiene er lettfattelige og sangbare. Neste låt er det litt mer futt i, men tempoet er fortsatt nedpå. Det er ikke før i «Baby Doll» at tempoet plukkes litt opp og vi får god drivende rock. Alt i alt er dette en singel som virker lovende for framtiden. The Bogs har definitivt kommet seg inn på et spor som kler de godt her, og det er bare å glede seg til det som kommer i framtiden.

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.