Vurdert: Ridabus visesanger Frida Ånnevik møter elektronika-trakterende Kristian Møller Johansen, alias Melkeveien, fra Hamar Vest. Resultatet er den radiovennlige og særdeles fengende låten «Sove på det». Melkeveien har allerede demonstrert at han har evne til å produsere høyst dansbare låter, og sammen med musikerne John Birkeland Hansen og Embret Johnsen får komposisjonene hans en ny dimensjon. Seige synth-rytmer over trommeslager Hansens stødige spill gir «Sove på det» herlig driv, og fremst i lydbildet leverer Ånnevik drømmende og repeterende tekstlinjer med melodier som virkelig setter seg på hjernen. Singelen bygger opp til et herlig klimaks, før det hele tas ned igjen på en smooth og elegant måte.

Omtalt av: Kristian Einang


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.