Band: No. 4

Album: Hva nå

Vurdert: Den nye skiva til No. 4, som er en poptrio med tre norske jenter, låter snilt og lekent. Med et enkelt, stabilt og lett fordøyelig, litt visemusikkinspirert, litt poppete lydbilde, har No. 4 levert 11 spor med harmoniske og rolige låter. De tre jentenes stemmer harmoniserer utrolig pent og det er behagelig å høre på. Det instrumentale er variert, men noen ganger synes jeg det blir litt mye kjedelig piano. Ellers har for eksempel «Vi burde ha vært på film» noen kule brekk og en fengende oppbygning. Tittelsporet flyter godt og det er mulig å sveve litt med den lette, luftige musikken under armene. Det er viktig å påpeke at dette ikke er streit listepop og at man finner flere spennende og kreative elementer, samt mange gode tekster med direkte og personlige temaer på Hva nå.

Omtalt av: David W. Øynes

terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.