Band: Leprous

Album: Malina

Vurdert: Leprous er et av Norges største internasjonale rockeband. Siden 2001 har bandet gitt ut fem studioplater. «Malina» er det nyeste tilskuddet til katalogen. Bandet fosser fram i kjent stil, og med musikere i verdensklasse, er det klart at det er lite å utsette på musikaliteten. Åpningslåta «Bonneville» tar lytteren med på en dynamisk reise ifra det helt beskjedene til det tunge og dramatiske. «Stuck» åpner sterkt, og videre er skiva veldig sterk. Dette er prog som er lett fordøyelig for de fleste. Leprous er definitivt på veg mot toppen, og «Malina» er et solid verk som forhåpentligvis hjelper bandet til topps.

Omtalt av: Henrik Langgård

Terningkast: 6

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.