NMG/G-huset

Lars Vaular er tilbake i platesirkuset med sitt sjette album «666 GIR». Den Oslo-baserte bergenseren har stor musikalsk gjennomslagskraft og fremdeles mye på hjertet. Med låter som «Det ordner seg for pappa» viser Vaular at han bryr seg, og samfunnsengasjementet skinner gjennom store deler av albumet. Budskapet pakkes denne gangen inn i fengende melodier med et herlig 80-tallspreg. Spesielt på «Ensom» og «Champagneting» ligger Vaulars rap over det som lett kunne vært soundtracket til en 80-tallsfilm. At Lars Vaular overrasker i sitt uttrykk er for så vidt ingen overraskelse, men han viser gang på gang gjør han det på en måte som fenger.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.