Artist: Kent Wilgraff

Singel: Knute på Sjelen

Vurdert: Fredag 9. juni utgir hedmarksrockeren Kent Wilgraff sin nye singel, «Knute på Halsen». Uttrykket er en slags tilbakelent bluesrock, som høres både klassisk og tøff ut. Riffene låter både frekke og groovy, og låta har flere deilige spenningstopper, men er langt ifra nyskapende. Heldigvis er bluesrock-uttrykket tidløst. Det som trekker singelen ned, er den ekstremt kjedelige teksten. Lyrikken i låta mangler overraskelser og farge, og spiller på oppbrukte og klisjé metaforer basert på været. Heldigvis svinger det instrumentale i låta godt. Jeg vil anbefale «Knute på Sjelen» til cruising med motorsykkel på landevei.

Omtalt av: David William Øynes


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.