Artist: Greasy Gravy.

Album: When The Game Is On

Vurdert: Det har gått hele ti år siden gjengen i Greasy Gravy ga ut «Saturday Nite Live», men nå er de tilbake som et nytt og revitalisert Band. Tom Erik Holmlund fra Brumunddal leder an det hele med sin gode vokal, men her finner man også lokale krefter i hamarsingen Kasper Skullerud Værnes på saksofon og trompetisten Tom Erik Antonsen fra Moelv. Bandet består ellers av Espen Liland, Rune Endal og Alexander Pettersen. Sammen spiller de soul av den klassiske typen, men selve uttrykket framstår allikevel som friskt og moderne. Albumet består av både egne låter og etablerte klassikere, og selve produksjonen oppleves som bunnsolid. Greasy Gravy framstår her som et velsmurt maskineri med musikerne som byr på både gode enkeltmannsprestasjoner og presist samspill.

Kristian Einang

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.