RCA/Sony Music

Kid Inks tredje studioalbum leverer en ny runde kommersiell party-hiphop. Singelen «Body Language» med Usher og Tinashe er et klart høydepunkt, og bak den står et helnorsk produsentteam av fenomenet Cashmere Cat og gjengen i Stargate. Sammen har de laget en catchy poplåt. Albumet er myntet på klubbpublikummet, men «Hotel» med Chris Brown lykkes ikke helt. Kid Inks store problem er at han er ikke en god nok rapper til å skille seg ut og han har de sedvanlige tekstflosklene om pengebruk, klubbesøk og damehistorier. Kroneksemplet er låten «About Mine», hvor alle temaene ramses opp på 30 sekunder. Det blir en altfor traurig og lite givende lytteopplevelse.

Omtalt av David Jønsson

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.