Virgin Universal

Keith Richards er i godt slag på «Crosseyed Heart» hvor han pøse på med sine særegne riff i et rocka blues-landskap. Til dette røffe soundet står Richards småsure stemme godt; han høres ut som har helt nedpå ei whiskyflaske rett før han gikk i studio. Men her funker det, bare lytt til 71-åringen og Norah Jones i den dempa «Illusion». Richards er en langt bedre gitarist enn vokalist og kan alle knepa for å fange lytternes oppmerksomhet. Richards står meget godt på egne ben uten Stones, og viser at han fortsatt kan kunsten å skrive gode rockelåter. Noe som lover godt dersom han og Jagger bestemmer seg for et nytt Stones-album.

Omtalt av: Svein Erik Løberg

Terningkast 5

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.