– Jeg oppfatter det som en naturlig forventning i hele regionen. De har synliggjort sine ambisjoner om opprykk. Vi skal være et naturlig steg på veien videre for talentfulle og ambisiøse spillere, forklarer Ødegård.

I samarbeidsavtalen mellom klubbene som ble klar onsdag, har mange reagert på punktet som beskriver at HamKam skal legge til rette for hospitering for spillere fra Brumunddal.

Ødegård presiserer at det også kan gå spillere andre veien.

– Men vi er jo realister. Det blir ikke like lett å effektivisere alle punktene når vi er på samme nivå, sier han.

ingen enkel prosess

Han beskriver en krevende oppgave, men at Brumunddal er tilfreds med avtalen slik den endte opp.

– Vi er fornøyd slik det ble, og med prosessen. Men det var ikke enkelt, sier Ødegård.

Han håper avtalen skal føre til et bredere samarbeid mellom klubbene, og at den skal være til fordel for begge parter.

– Poenget for oss er at det ligger en oppside for Brumunddal, og at vi kan utfordre samarbeidsmulighetene.

Han vil ikke gå med på at noen av punktene kan framstå som vage.

– Jeg mener punktene er konkrete. Samtidig har vi respekt for at vi per nå er konkurrenter, men vi skal videre begge to, sier Ødegård.

gjensidige forpliktelser

Daglig leder i HamKam, Stein Arne Ingelstad, bekrefter også at punktet om spillere gjelder begge veier.

– Men det er mulig vi ikke har vært gode nok på nyansene.

Han mener det ikke framgår av avtalen at det er HamKam som skal sitte i førersetet.

– Slik jeg tolker avtalen, er det ingen definisjon av hvem som skal være flaggskipet på Hedmarken, men vi har en ambisjon om å bli det, sier Ingelstad.

Han tror HamKam kan lære mye av Brumunddal.

– Dala er en godt organisert klubb, som har fått mye ut av lite. Jeg tror klubbene ser den gjensidige nytteverdien av hverandre, sier han.

håper på sterkere bånd

Hovedtrener i Brumunddal, Fred Leo Nysæter, håper på sterkere bånd mellom klubbene, og tror det er en fordel at han og Knappen kjenner hverandre godt fra tiden i Brumunddal.

– Det er ingen bakdel at vi har lært hverandre å kjenne. Etter halvannet år sammen, kjenner jeg Kevin godt og vet at han er en oppegående fyr det går an å snakke med, sier Nysæter.

Lørdag leder han Brumunddal i sin fjerde kamp som hovedtrener, mot Nardo borte.

– Jeg forventer tøff motstand, selv om vi er godt forberedt på hva som møter oss. De er et spillende lag, som er veldig bra når de får det til å sitte, sier Nysæter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.