Grappa

Julie Dahle Aagård ble spellemannsnominert for sitt forrige album «Stompin Feet» i 2009. Nå er hun tilbake med albumet «Lauvet», denne gangen på sin egen nordtrønderske dialekt. Og kanskje er det nettopp språket som gjør en forskjell denne gangen. For hun befinner seg musikalsk et godt stykke unna det mange forbinder med trøndersk musikk fra den senere tida, og kombinerer jazz og folk på en ganske så oppsiktsvekkende måte. «Lauvet» er originalt, spennende, lekende og fargerikt, med rom for både det uventede og dristige. Også tekstene er fine, og den språklige nærheten til stoffet har tydelig gjort godt på alle måter for Julie Dahle Aagård.

Omtalt av Geir Vestad

Terning 5

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.