Sony Music

Gitarfenomenet Joe Satriani banet nok en gang veg inn i platehyllene, og «Shockwave Supernova» er det nyeste av en rekke utgivelser fra soloartisten. Plata er instrumental, og preges av en konstant mørk, grom og buldrerne bass, samt et steady, men tidvis uengasjerende tromme-spor. Her er det allikevel gitarspillingen som er den store beholdningen, og man merker at komposisjonene er skrevet for å gagne Satrianis kvaliteter på best mulig måte. Her demonstrerer gitaristen også et enormt spekter av ulike teknikker. Dette er pensum for både ferske og rutinerte gitarister, men for alle andre blir nok dette allikevel litt vel sært i lengden.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.