Dogwood Flower ?Records/ Vestkyst Records

Ut fra intet en høstmorgen dukket albumet til Janne Hea opp, og med det byr hun på folkinspirert country i ekte singer/songwriter-stil. Her trollbindes man allerede fra første stund, med den lette «Katie», fulgt av tittelsporet «Wishing Well» som holder på den dempete, men dog så harmoniske stemningen som Hea mestrer til det fulle.

I tillegg til egenkomposisjoner overrasker hun også med en særegen versjon av Oslo Ess-låta «Alt Jeg Trenger» i form av «Dogwood». Selv er Hea inspirert av artister som Mary Gauthier, Gillian Welch og Karen Carpenter, noe som tydelig speiles i tekst og musikk. Vi trenger artister som Janne Hea for at country endelig kan videreutvikles som sjanger i Norge.

Omtalt av Christian K. Søberg

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.