Band: Weezer

Singel: Feels Like Summer (Acoustic»

Vurdert: Weezer er egentlig et tøft rockeband, som jeg har hatt stor respekt for. Låta «Sweater Song», eller «Only in Dreams», er originale og tøffe låter, men den nye singelen er en annen verden. «Feels Like Summer (acoustic)» er den typiske kommersielle og hjernedøde radiosangen. Låta har positive sider også. Den er fengende og enkel å høre på, men ikke oppløftende og rocka som en skikkelig Weezer låt. Det virker som om bandet har funnet ut at det er slik man tjener penger, og skrevet låta etter radiohit og listepop-oppskriften. Du har hørt låta før du har hørt den, fordi refrenget, teksten og progresjonene er likt så mye annet. Weezer har gått over til den andre siden.

Omtalt av: David William Øynes


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.