Sony

Sam Beam (Iron and Wine) og Ben Bridwell (vokalisten fra Band Of Horses) har stemmene i orden og med et fantastisk utvalg av coverlåter (Ronnie Lane, John Cale, Spiritualized, Talking Heads), kan det i grunnen ikke gå galt. «Done This One Before» av Ronnie Lane med Bridwell på vokal er flott, det samme med «Any Day Woman» av Bonnie Raitt, der Beam skinner på vokal. Lydbildet er nedstrippet og med mye lekker steelgitar, noe som kler stemmene deres. Det er spesielt hyggelig å høre Bridwell i en slik setting igjen, etter at Band Of Horses har rotet seg mer og mer bort i kjedelig stadionrock. «Sing Into My Mouth» er et særdeles hyggelig overskuddsprosjekt.

Omtalt av David Jønsson

Terning 5

Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.