Band: Twin Peaks

Singel: Tossing Tears

Vurdert: Det unge, amerikanske Chicago-bandet Twin Peaks har ingen grunn til å gråte. Deres nye singel, «Tossing Tears», låter som Twin Peaks skal, men er fortsatt annerledes. Deres skranglete uttrykk, med elementer fra psychedelic rock og indie, står sterkt også på denne utgivelsen. Bandet har fortsatt greid å legge nye lag på uttrykket sitt, og har et mellomspill med både et løst piano og en snikende fiolin, før en bridge med løsrivende nynning, som minner litt om outroen på «Hey Jude» av The Beatles. Denne singelen er både rolig og stemningsfull, og passer fint til øyeblikk hvor du finner deg selv tilbakelent i en campingstol.

Omtalt av: David William Øynes


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.