Han har nylig tilbakelagt konserter på The Select Security Stadium i Widnes, England, samt festivalen Live at the Marquee i Irland. Lørdag 24. juni var Elton John på plass på Excelsior Stadium i Skottland, og britiske medier kan melde at superstjernen har spisset formen før fredagens konsert.

Ifølge den skotske avisen The Daily Record leverte nemlig artisten en kveld til minnebøkene, og avisas anmelder, Graham Miller, skriver at Elton John ga publikum en «Wonderful Crazy Night» med en alle tiders hitparade.

– Mange av de rundt 14.000 publikummerne stilte til konsert med glamrock-kostymer, fjærboaer, platåsko og digre, fargerike solbriller. Det var som å gå tilbake i tid, skriver The Daily Records anmelder og fortsetter:

– Han har vært et ikon i flere tiår og er i dag å betrakte som en nasjonalskatt. Men det er først når du ser han briljere på scenen at du virkelig skjønner hvor spesiell han er. Med nesten 50 års erfaring er han en mester i sitt element.

Fire konserter Norden

Elton John innleder sitt Norges-besøk med konsert på Bystranda i Kristiansand dagen før han kommer til Hamar, men artisten har allerede vært på scenen i Skandinavia. 15. juni spilte han nemlig for 5.000 mennesker i Sønderborg, Danmark, og i etterkant av konserten kunne danske medier melde om en artist i storform.

hele Norge representert

Fredag kveld ventes dobbelt så mange mennesker på Stortorget, og arrangørene fra Hamar kommune, Stange kommune og Hamar Olympiske Anlegg gleder seg til å ta imot folkehavet.

– Jeg har registrert at det har vært veldig god stemning på hans seneste konserter, og at man opplever en artist i full vigør, sier Hamars kultursjef, Morten Midtlien.

Midtlien forteller at rundt 60 prosent av billettene er kjøpt av folk bosatt i Hamarregionen. De resterende 4.000 billettene er fordelt på folk fra hele Norge og store deler av Europa.

– Alle landsdeler er representert, og jeg vet at det også kommer publikummere fra Spania, Italia, Hellas, sier Midtlien.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.