Heidersmenn (2009)

En stillferdig og ganske tilbakeholden debut, som innførte den karakteristiske Bjella-gubben i norsk viseverden, gjerne med adresse Øvre Ål. Det var med dette albumet Bjella framsto som «de tause menns talsmann»; her var det noe nytt, noe ganske rart, selvironisk og upolert. og ganske så finurlig og finstemt i alt det røffe. Men noen salgssuksess ble det ikke.

Vonde visu (2011)

Mørkere og vondere i samme stil som debuten, med kanskje enda større vekt på det tekstlige. Og ganske så kompromissløst, for Bjella er ikke den som gjør det enkelt for seg selv. Sørget også for å gi Bjella både Prøysenprisen, Spellemannpris og Bendiksenprisen.

Heim for å døy (2013)

Avslutning av trilogien som ble åpnet med «Heidersmenn», og med den mørkeste tittelen av dem alle. En litt mer rockete utgave enn de foregående, og den mangler kanskje noe av den overraskende sjarmen fra debuten.

Gode liv (2016)

Bjella har aldri skrevet bedre tekster enn dette. Rotfestet bygdeliv og tafatte gubber, countrypreget og skikkelig røft i kantene. «Vår tids Prøysen er han blitt kalt, og det viser han med dette at det er god grunn til. «Et album som det er ganske umulig ikke å bli glad i», ifølge HAs anmeldelse.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.