«Feelosophy» er Øivind «Elg» Elgenes’ sjette soloalbum, og her demonstrerer han at det fremdeles er liv i den gamle elgen.

Albumet innledes på vakkert vis med «If We Got To Go» før både tempo og stemning økes med «Most Are Just Like You And Me». Bandet treffer en fin nerve med den rolige balladen «Shine Your Light» og løfter stemningen opp igjen på fengende vis med «Summer In My Hometown».

Elgenes fortsetter berg-og-dal-bane-turen med låter som «Os 101» og «As Long As», før han setter et verdig punktum med «The Other Side».

Albumet er produsert av Kyrre Sætran og spilt inn sammen med Elgenes’ faste band. Sammen har de utviklet et behagelige uttrykk preget av amerikanske sjangre som country og roots.

Elg er fremdeles sjefen, her må han dele litt av æren med sine dyktige musikere. 

Kristian Einang 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.