Tylden & co

Hanne Mette Gunnarsrud og bandet hennes har utgangspunkt Band har sitt utgangspunkt i Våler. Hanne Mette var vokalist i dansebandet Contrazt fra 2004 til 2009, dukket etter hvert opp igjen som soloartist og ga ut sin første soloplate «Vår» i 2011, som hun ble nominert til Spellemannprisen for. To år senere fikk hun Spellemannprisen for dansebandplata «Minner». Nå er hun og bandet tilbake med albumet «Akkurat nå», og de gjør igjen en gjennomført solid jobb innen sin sjanger. Tekstlig er det en del mer å gå på, men samtidig er det en hverdagsrealisme her som gir et inntrykk av hverdagsnære fortellinger som mange vil kunne kjenne seg igjen i.

Omtalt av Geir Vestad

Terning 4

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.