Lengsel og love og det som varre er.

Grete Storbæk Eriksen fra Trysil har tidligere gitt ut to album, hovedsakelig med tonesatte dikt av Halldis Moren Vesaas og Einar Skjæraasen. Nå tar hun skrittet videre og gir ut sitt første album med egne tekster. Og det gjør hun med både stil og originalitet, ikke minst fordi hun gjør det på trysilmål, og det bidrar nok til å gi den spesielle nærheten og intimiteten til stoffet. Grete Storbæk Eriksen tar utgangspunkt i følelser og stemninger som mange vil kunne kjenne seg igjen i, og gjør det på en måte som både gleder og berører. Tittelen «Lengsel og love og det som verre er» viser ikke til en enkelt sang, men går inn i en kjerne av stemningen i albumet.

Omtalt av Geir Vestad


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.