Grenis «Pop Noir» svinger mellom lett rock, pop og en mystisk noir som er den nordiske sjangeren verdig.

Det er et intenst og desperat forsøk på å gjenskape et vondt og vakkert bilde av kjærligheten. Det er gode rytmer, saksofonsolo og kor, men også Greni og gitar alene foran mikrofonen. Det er varmt, underholdende og energisk, men kommer til kort i midten av albumet.

Det er rockete og rustikt, men Greni har ikke helt mestret kunsten å fordele det lille ekstra jevnt utover albumet, men start og slutt står sterkt. Når det først når gjennom, er det både vakkert og finurlig. «Bad Sign» er leken, og byr på mye av den samme energiske følelsen som den svenske trioen Peter, Bjørn & John. «Can I Be The Song» er platas roligste, men kraftigste låt.

Den er sår, enkel og kjærlig - slik Grenis debut, i elleve deler, på mange måter kan samles rundt.

Omtalt av Aurora Overland


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.