Tommy Boy

Dennis Coles, bedre kjent som Ghostface Killah, har holdt et imponerende høyt nivå i over 20 år, etter at han og Wu-Tang Clan ga ut hiphop-klassikeren «Enter The Wu-Tang (36 Chambers)» i 1993. «36 Seasons» er hans 11. studioalbum, og handler om Staten Island og hvor vanskelig det er å holde seg unna trøbbel. Ghostface har med seg rutinerte fagfolk som Kool G Rap, AZ og Pharoahe Monch. Det veksler mellom sjelfull hiphop og beinharde låter, men at Ghostface er en av de største historiefortellerne i hiphop, kommer ikke helt til sin rett her. «36 Seasons» er et stykke unna tidligere klassikere, men Ghostface Killah eldes med verdighet. En sjeldenhet i hiphop-verden.

Omtalt av David JønssonTERNINGKAST

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.