• FESTIVALSJEF: Anja Katrine Tomter.
    FOTO: KRISTIAN EINANG

- I dag er det godt å være festivalsjef, sa Anja Katrine Tomter da hun skulle introdusere trioen In The Country med Solveig Slettahjell og Knut Reiersrud. Etter festivalens superlørdag er det lett å forstå at festivalsjefen smiler. 

Moroa begynte tidlig med Gisle Børge Styve og Heine Totland, som sammen sørget for å gi publikum en humoristisk og musikalsk jazzlunsj. På det tidspunktet hadde festivalensAnJazz-parade forlengst kickstartet superlørdagen i Hamar sentrum, og det nærmest sydet av liv i byens gågate. 

Senere på kvelden var Teatersalen klargjort for nok en fullsatt konsert. Trioen In The Country har etablert et samarbeid med velkjente AnJazz-navn som Knut Reiersrud og Solveig Slettahjell, og mange var på plass for å få med seg resultatet. Blant dem var Terje Halvorsen, som åpenbart likte det han hørte. 

- Jeg har bestandig likt Solveig Slettahjell og Knut Reiersrud, og dette var helt topp. Når man sitter salig med et fårete smil gjennom hele konserten, ja da vet man at det er bra, smiler Halvorsen.

Lørdagskvelden var allikevel ikke over. På scenen ventet nemlig den lokale favoritten Knut Anders Sørum, og like før konsertstart kunne arrangørene fortelle at det knapt nok fantes en eneste billett til overs. Dermed ble teatersalen fylt til randen tre ganger i løpet av festivalens nest siste dag. 

Søndag kveld avsluttes AnJazz 2017 med det som mest sannsynlig vil stå igjen som et av de virkelig store høydepunktene. Kirsten Flagstad-salen rigges nemlig til konsert med 80-talls-heltene i Level 42, og med det ligger alt til rette for at årets festival avsluttes med stil.

Se bildene fra lørdagens konserter øverst i saken. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.