Propeller Recordings

Anne Lise Frøkedal har lenge vært en av de beste låtskriverne i Norge, både med I Was A King og Harrys Gym har hun vist en unik teft for gode og smarte poplåter. Med EP-en «I See You» står hun for første gang på egne ben, men hun har god hjelp fra Familien som er backingbandet hennes. På «Surfers» og «I See You» får vi høre et mer folkpreget lydbilde enn vi har hørt tidligere og det kler henne meget godt. Her kommer hennes kjølige, men vakre stemme til sin rett. På EP-ens siste nummer «First Friend» blir gitaren og felen stuet bort til fordel for Ådne Meisfjord (fra 120 Days) sin synthbaserte produksjon. Dette lover utrolig godt for fullengderen!

Omtalt av David Jønsson

Terning 5

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.