Artist: The Tallest Man On Earth /yMusic

EP: The Tallest Man On Earth with yMusic

Vurdert: Den svenske visesangeren og folkemusikeren, «The Tallest Man On Eart», ga nylig ut nyinnspillinger av flere av sine egne klassikere, nå arrangert med en klassisk gruppe. Strykere og blåsere gjør seg godt under Kristian Matssons, sårbare og melankolske stemme. Personlig liker jeg han bedre alene med kassegitaren, men dette er helt klart et spennende prosjekt. Låter som «There`s No Leaving Now», og «Love Is All», er representert på EP-en. Strykerne og fløytene har tilpasset seg fint til svenskens musikalske uttrykk, og har endret lydbildet på godt og vondt. Låta anbefales til vakker solnedgang og natur.

Omtalt av: David William Øynes


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.